A free template from Joomlashack

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:Aşk Nedir_? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
GENEL SOHBET ALANLARI
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:Aşk Nedir_?
mutlakbutlan
Aktif Yazar
İletiler: 383
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 15

Şu An Sitede Değil
Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Aşk Nedir_? 11/10/2008 22:11
Hukukçular da sever değil mi arkadaşlar?İnsan hayata,aşk da hayata dair bir olgu olduğuna göre,bu konuyu açmamda sakınca yok

Sizce aşk nedir arkadaşlar?Biri size Aşk dese zihninizde beliren ilk düşünce ya da aşka bakış açınız nedir?

*Aşkın bencesi,Durup dururken bile onun yüzüne bakınca gülmektir.İstersen kahrol üzüntünden acından,onun gözlerine baktığında içinde tüm umutların yeşermesidir,öyle bir mevsimdir ki ne bahar kadar ıslak ne de yaz kadar kurak,öyle bir mevsim ki istediğin vakit çorak toprakları yağmura kavuşturan ya da başını yaslayacağın bir çam korusu olabilsin anında.Velhasıl aşk,ayrı hayatların sofralarında doymaktansa tek bir lokmaya razı olabilecek ya da 'Gel' dediğinde tüm dünyayı ardında bırakıp gidebilecek kadar sevmektir.

Aşkın sizcesi nedir peki?
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.

ceza
Yazar Adayı
İletiler: 14
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 1

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 12/10/2008 15:59
aşk bir hastalıktır tabip anlamaz...
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.

leman
Yeni Üye
İletiler: 2
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 0

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 10/11/2008 22:40
Aşk hayatın vazgeçilmezidir

taylanozgur
Yeni Üye
İletiler: 9
graphgraph

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 11/11/2008 19:01
siyah beyaz tuşlarında piyanomun
seni çalıyorum şimdi
çaldıkça çoğalıyorsun odada
sen arttıkça ben kayboluyorum

seni doğuruyorum geceye
adını koyuyorum aya bakarak
her şey sen oluyor her yer sen
ben ölüyorum

sesini duyuyorum rüyalarımda
gözlerimi kamaştırıyor ışığın
rüzgar sen gibi dokunuyor bana
ben doğuyorum

duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç
dokunmuyorsun bana
sen gibi bir şimşek çakıyor
tam kalbime düşüyor yıldırımı
ben gidiyorum.

özdemir asafın siirinde ki gibi ask dogmak ve ölmek arasındaki en ince cizgidir.ya dogarsın yenıden yada ölürsün sonsuza kadar...

avukatt61
Yeni Üye
İletiler: 3
graphgraph

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 12/11/2008 20:13
dipsiz kuyu gibidir düşmemek en iyisi

emrah
Yeni Üye
İletiler: 8
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 1

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 12/11/2008 20:17
aşk benı ben yapan sontada benı benden çalan bir dahada kendımı bana vermeyen sevgı ve acının en kutup noktalarındakı tanımsız bir duygudur!!!....sevmeyen anlıyamaz...aranızda gercekten hıc seven var mı!!.

esma
Yeni Üye
İletiler: 6
graphgraph

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 13/11/2008 00:42
Merhaba arkadaslar,

Hukuk sokagiyla kisa bir sure once tanistim. Sitenin icerigi ve gundeme getirilen konular beni firsat buldukca takip etmeye tesfik ediyor. Emegi gecenlerin yuregine saglik.

Fakat bugun benim ilk dikkatimi ceken sey: ''ask nedir'' baslikli yaziydi. Belkide boyle bir yaziyi boyle bir sitede beklemedigimden'di bu saskinligim. Acikcasi hosuma da gitmedi degil. Elbetteki hukukcularda sever ve sevebilmelidirler sevebilecek birini bulduklarinda.

Hukuki Procedur ve dokumanlarla dolu olan sitenin boylesi zaman, zaman hayatimizi kah olumlu kah olumsuz yonde etkiliyen ciddi bir konuya'da deginmesi bu anlamda hukuki sorunlara bile belki bir cozum olusturur bu isin espiri yonuydu tabi..

Askin bencesine gelince:

Gerci ask’i yasamadan bu anlmada yorum yapmak nekadar saglikli olur bilemiyorum, fakat gozlemliyebildigim kadariyla ask VIRUS gibi bir sey. Her insanin yakalandigi ''virus'e'' karsi direncinin ayni olmamasi gibi. Kimisi hayati boyunca bununla yasiyabiliyor, kimisi yeniyor ve kimisi de yeniliyor bu ''virus'' karisisnda

''Ususun diye atese atiyorum darmadagin kalbimi''

Mehmet Samil Bas'in ''Posta kodu ask'' kitabin'dan.

avukatt61
Yeni Üye
İletiler: 3
graphgraph

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 13/11/2008 20:03
aşkı ne güzel anlatıyorsunuz öyle, gerçekten sizin yorumlarınızla insanın aşık olası geliyor fakat gerçek şu ki aşkın yararlı bir yanı, hele ki bu zamanda kalmamıştır...

savunanadam
Yeni Yazar
İletiler: 20
graphgraph

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 03/02/2010 15:48
Konu güzelmiş, Aşk kesinlikle yapmam dediğim herseyi bana yaptıran ve bana büyük konuşmama konusunda büyük tecrübeler kazandıran ve yine herseyee rağmen pişman olmadığım engin sevgiii silsilesinin bütününe verilen addır... Sevmek Güzel güzele duyulan sevgi güzelll , Yanii HElal olan güzel.. slmlar

mutlakbutlan
Aktif Yazar
İletiler: 383
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 15

Şu An Sitede Değil
Cvp:Aşk Nedir_? 03/02/2010 21:50
Konumuza birbirinden değerli ve anlamlı yorumlar getirerek renk katan arkadaşlarımıza teşekkürler.

EN ÜST Cevapla
Sistem: FireBoardİletileri Masaüstünüze Alın
Joomla Templates by Joomlashack