Evet,bakalım kendini sevenler sevmeyenler nedenlerinizi sorguladınız mı?Psikolog tavrına büründüm ben bu son günlerde bu yüzden bu konuyu açtım,insanlarla ilişkilerinizde kendinizi takdir ettiğiniz hususlar ya da kendinizi beğenmediğiniz durumlar nelerdir?
Ben söyleyeyim,genelde konuyu başlatan yazar
Ben kendimi severim çünkü;çok güçlüyüm,her yaşadığım olaydan ders alırım ve hiçbir insanın yaptığını unutmam,bu onlara verdiğim yeri ya da vereceğim yeri belirlememde önemli bir rol oynar.Beni bu yaşta bile yıkacak bir şey tanımıyorum(sevdiklerimin ölümü dışında),her şeyi kabullenebilmeyi başardım sanırım.Bu yüzden kendimi çok seviyorum,ne yalan söyleyeyim
Kendimi şu yönden sevmem;Çok fazla insan var hayatımda ve hiçbirini çıkaramıyorum,bu yüzden kalabalıklar arasında hayatım karambole sürüp gidiyor.Vakit kaybediyorum.Sürekli listem değişiyor.Kendimle kalmayı özleten durumlar yaşıyorum.Bir de sağlığıma hiç dikkat etmiyorum,ömrümü kısalttığım doğru,20 yaşımdayım ama kalp ve mide hastasıyım.Sağlığıma dikkat etmeyi becerebilsem keşke.Ama işte onca insana vakit ayırırken kendime ayıracak bir saatim bile kalmıyor ne yazık ki.
Benim gibi hayatında bu durumları yaşayan varsa akıl versin lütfen ve bu arada kendinizdeki artı ve eksi değerleri bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar,Sevgiler...