A free template from Joomlashack

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:Bir Türlü Bitiremediğiniz Kitaplar... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Edebiyat
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:Bir Türlü Bitiremediğiniz Kitaplar...
mutlakbutlan
Aktif Yazar
İletiler: 383
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 15

Şu An Sitede Değil
Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Bir Türlü Bitiremediğiniz Kitaplar... 04/02/2010 17:05
Suç ve Ceza'yı okumaya karar verdiğimde 12 yaşımdaydım.Birkaç sayfa okudum,anında kapattım.O yaşta kaldırabileceğim bir şey değildi.Daha sonrasında 16 yaşımda tekrar okumaya karar verdim ve okudum.Aradan geçen o 4 yılda kitabın ilk cümlesini hiç unutmadım,Sıcak bir Temmuz günüyle başlıyordu.Ama bence herkesin okuması gereken bir kitaptır.
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.

savunanadam
Yeni Yazar
İletiler: 20
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 0

Şu An Sitede Değil
Cvp:Bir Türlü Bitiremediğiniz Kitaplar... 06/02/2010 11:20
belkide bitirmek için yada nerak ettiğimizden değil " okumam lazım herkes okumuş " diye düşünerek alıp başladıgımızdandır ne dersiniz benim içimde şu ceza muhakemelerı hukuku diye bı ansıklopedı aldırmıslardı fakultede 1 sayfa bılee okumadık bı surude para vermıstık sınıfca onaa acıdıı selamlar
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.

advocatus diaboli
Yazar Adayı
İletiler: 18
graphgraph
Aldığı Teşekkür: 0

Şu An Sitede Değil
Cvp:Bir Türlü Bitiremediğiniz Kitaplar... 06/02/2010 20:20
sevgili savunanadam, kesinlikle herkes okuyor okumalıyım diye kitaba yaklaştığım için okuyamadığımı düşünüyorum bende sizin gibi tek bitiremediğim kitaptır zira .. fikret eren i bile bitirebilme başarısını gösterdim

EN ÜST Cevapla
Sistem: FireBoardİletileri Masaüstünüze Alın
Joomla Templates by Joomlashack